Om oss

fullsizerender

Jonathan Borggren arbetar som strategikonsult i SkillFlow. Hans bakgrund är från forskarvärlden där han disputerade i kulturgeografi vid Handels i Göteborg 2011. Automatisering och kompetensförsörjning tillhör hjärtefrågorna. En viktig förklaring till varför Jonathan valde att helt byta bana och bli konsult och egenföretagare var att han drogs till utmaningen i att ta kunskapen till marknaden. Det finns en stor potential till att göra samhällsförbättrande insatser genom att förädla forskningen som han var delaktig i vid universiteten i Umeå och Göteborg.

I korthet forskade Jonathan om automatiseringens effekter på arbetsmarknaden och betydelsen av rörlighet mellan branscher. Jonathan ansvarar för företagets verksamhetsutveckling och för försäljning. Tveka inte att kontakta Jonathan om du har frågor kring tjänster eller strategier.

 

Kontakt: jb@skillflow.se

+46 706 123 324

 

 

p1010302

Thomas Borggren har över 30 års erfarenhet av försäljning inom grafisk industri och har byggt upp ett omfattande kundnätverk över hela Sverige. I 10 år verksam som VD och sedan 2002 som konsult i TBAB och SkillFlow. Thomas ansvarar för marknadsuppbyggnad och försäljning.

Kontakt: tb@skillflow.se

 

 

 

 

 

 

 

No posts found!